Autokeskuksen Valtuutettu merkkihuolto

Autokeskuksen valtuutettu merkkihuolto tarjoaa kokenutta ja luotettavaa palvelua autollesi. Kun huollatat tai korjautat autosi meillä, varmistat sen moitteettoman toiminnan! Muista huolehtia, että autoosi tehdään tarvittavat huoltotoimenpiteet säännöllisin määräajoin. Näin voit ennaltaehkäistä suurempia korjausrupeamia ja -kustannuksia. Toteutamme merkkihuollot valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaisesti.

Merkkihuollon mestarit palveluksessasi

Autokeskuksen merkkihuollossa autostasi pitävät huolta valmistajan kouluttamat huippuammattilaiset, joilla on pitkä kokemus juuri sinun automerkistäsi. He tuntevat autosi rakenteen parhaiten. Osaavien ammattilaisten lisäksi meillä on käytössä uusinta tekniikkaa edustavat laitteet sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset. Näiden ansiosta huolto- ja korjaustyöt toteutetaan tehtaan laatuvaatimusten mukaisesti.

Koska olemme valmistajan valtuuttama autokorjaamo, pääsemme suoraan käsiksi tehtaiden tietojärjestelmiin. Meillä on siis aina viimeisin tieto muun muassa valmistajan julkaisemista turvallisuuskampanjoista!

Varmistamme määräaikaishuollon yhteydessä, onko autoosi tehty kaikki valmistajan vaatimat – turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja luotettavuuteen – liittyvät maksuttomat kampanjat.

Aina alkuperäiset varaosat

Käytämme merkkihuolloissa aitoja, alkuperäisiä varaosia ja voiteluaineita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Annamme takuun työlle, joka on voimassa työn valmistumispäivästä lukien kuusi kuukautta tai 15.000 kilometriä riippuen siitä, kumpi mainituista rajoista ensin saavutetaan. Alkuperäisvaraosille myönnämme 12/24/36 kk:n takuun automekistä sekä osasta riippuen. Lisäksi pidämme huolta, että huolloissa syntyvät ongelmajätteet hävitetään niin, ettei niistä aiheudu haittaa terveydelle tai ympäristölle. Muistathan, että huollettu auto vähentää myös polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

Tervetuloa Autokeskuksen merkkihuoltoon!

Varaa aika merkkihuoltoon, kts. yhteystiedot (ma–pe klo 7–18)!

Varaa aika lomakkeella!