Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään peustuva huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaiset huoltokohteet. Määräaikaishuollon suorittaminen on myös takuun voimassaolon kannalta välttämätön. Suoritamme huollot voimassa olevilla valmistajan määräaikaishuolto-ohjelmilla, joilla varmistamme myyjän antaman takuun säilymisen.

Seuraavan määräaikaishuollon ajankohta ja ajokilometrimäärä on ilmoitettu autosi huoltokirjassa. Autossasi voi automerkistä ja mallista riippuen olla myös ns. huoltotarpeen ilmaisin, josta tiedot näkyvät yleenstä autoa käynnistettäessä tai ajotietokoneen asetusten kautta. Pyydä myyjää tai huollon työn vastaanottajaa näyttämään mistä tieto löytyy. Määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti tarkastamme mm. kaikki nämä kohdat ja hoidamme asiat kuntoon, jos tarvetta ilmenee. Huollon sisältö voi vaihdella mallista riippuen.

Valtuutettujen automerkkiemme määräaikaishuollossa varmistamme myös onko autoon tehty kaikki autonvalmistajan vaatimat turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyten tai luotettavuuteen liittyvät maksuttomat kampanjat.